Батков отговори подставени лица ли са новите собственици на "Левски"


Батков отговори подставени лица ли са новите собственици на "Левски"

1703 0

Бившият собственик на "Левски" Тодор Батков изгледа от трибуните на "Герена" победата на тима с 2:0 срещу Монтана, а след това отговори на два от най-коментираните въпроси, свързани с клуба.

На питането подставени лица ли са новите главни акционери, той коментира: "Глупости. Това са глупости. Виждате, че имаме нов основен спонсор, който осигурява голяма част от бюджета. Той е намален. Заплатите са в график, което е много добра новина. Започват обслужвания и на данъчните задължения. Постепенно нещата влизат в релси".

Както е известно след напускането на  Батков се заговори, че клубът официално е преминал в ръцете депутата от ДПС Делян Пеевски, а неговият човек на "Герена" е адвокат Александър Ангелов.

"Левски е в добри ръце и на правилен път. И тримата нови акционери са сериозни хора, с капацитет, опит и финансови възможности. Чуваме се, но не им давам съвети. Осъществи се моята мечта да стана един от хилядите. Обикновено пуша по една кутия, днес ми бе по-спокойно и не успях да го направя", каза още Батков.

Следващото важно питане беше дали наистина самият той е бил принуден той да напусне, както твърди бившия главен акционер в ЦСКА Александър Томов.

"Глупости, няма такова нещо. Най-малкото той може да дава оценки за мен и "Левски". Нали?! Предвид ситуацията, в която е ЦСКА. "Левски" е на правилен път и ще има решаваща роля още тази година", прогнозира Батков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички