Батков не приел оставката на Гонзо, защото моделът му за Левски не бил лош


Батков не приел оставката на Гонзо, защото моделът му за Левски не бил лош
Снимка: Иван Йочев

1386 1

Тодор Батков не приел оставката на Гонзо, защото моделът му за развитие на Левски не бил лош. Това заяви собственикът на "сините" на излизане от заседанието на Управителния съвет. То беше свикано по желание на Националния клуб на привържениците и Тръста. Адвокатът си тръгна по-рано, тъй като имал спешни и важни ангажименти. Според Тодор Батков сезонът за Левски все още не е напълно загубен и ако отборът спечели Купата на България, ще успее да компенсира донякъде срама от оставането в долната шестица на първенството.

"Темите на заседанието бяха няколко. Естествено началото беше за "историческото" класиране, обясни Батков. - Повече ще говорят колегите, като завършат заседанието и вземат съответните решения. Аз мога да споделя моите впечатление. Това, което се случи преди два дни, ние сами сме си виновни, факт. Ние сме отбор доскоро в първата шестица, който взе най-малко точки от втората шестица. Ние загубихме точки срещу по-слаби съперници и се докарахме до ситуацията, в която да зависим от други. Не искам да коментирам феърплей, мъжкарство и т.н. Мога само да заявя, че Левски не е влизал и няма да влиза, докато аз имам отношения в клуба в такива сметки и ситуации, и може би затова сме Левски и толкова ни обичат хората. Независимо от горчилката сезонът не е завършил. Продължаваме за Купата, имаме реален шанс да я спечелим, което частично ще спаси сезона. Имаме 10 мача във втората шестица, в които задължително трябва да победим. Драстични промени на този етап няма да правим".

Тодор Батков отказа да коментира загубата на ЦСКА от Ботев (Пд). "Мога много да кажа, но всеки има глава на рамете си и очи и някакви макар и любителски знания за футбола, и е наясно какво се случи. Аз ли да го казвам, след като цяла България видя, добави собственикът на "сините". - Дали ще бъдем седми или пети, или четвърти, или дори трети за мен няма голяма разлика, след като не сме първи. Нелепо е, че сами сме си виновни и вместо да решим голяма част от интригата до декември, ние се оставихме до последните мачове. Може би по друг начин трябаше да изглежда отборът в Разград, да излезе с друга мотивация, да се представи много по-добре отколкото се представи, това също е шанс, който пропиляхме, но...".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички