Емил Велев се изрепчи: "Левски", ако иска титла, да ме потърси!


Емил Велев се изрепчи: "Левски", ако иска титла, да ме потърси!

1981 0

Наставникът на Хасково Емил Велев, който е последният треньор, направил "Левски" шампион през 2009 година, се изхвърли, заявявайки, че "сините" трябва да го потърсят, ако искат отново да вдигнат титлата.

"Ако "Левски" иска пак титлата, да ме потърсят. Не ме е срам да го кажа. Явно на "Герена" са доста нещата, довели ди това представяне. Реално последният шанс бе "Левски" да победи в Разград. Според мен те там играха много затворено. Аз бих играл доста по-атакуващо с футболистите, които има в отбора", посъветва той колегата си Стойчо Стоев в изказване пред "Тема Спорт".

Той е на мнение, че изпадането в долната шестица не бива да стават повод за трагедии.

"Левски" във втората шестица ме изненада. Все пак играха добре и направиха нелоши мачове. Жалко е, че не са в горния плейоф. Не би трябвало да се правят трагедии. Но за мен тези плейофи са пълно безумие. Ето сега например в Англия последният би втория, докато у нас това вече няма как да се случи. "Левски" най-много ще е седми. А ако не бяха плейофите, тимът можеше да се пребори и за третото място, само пет точки го делят. А сега нещата са ясни", каза още Велев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички