Батков не плаща на стюардите от 8 месеца


Батков не плаща на стюардите от 8 месеца

1985 0

Собственикът на Левски Тодор Батков е отписал голяма сума пари към сектор "Б", пише "7 дни спорт". Отдавна на стадион "Георги Аспарухов" за охраната отговарят феновете на "синия" клуб. От Националния клуб на привържениците на Левски всеки мач определят хора, които да се заемат със спокойствието по трибуните и реда на стадиона.

По договор Тодор Батков трябва всеки месец да плаща на НКП, но в последните 8 такива до феновете не е стигнал нито лев. Така отредените привърженици пазят реда на стадиона напълно безплатно.

От НКП обявиха пред "7 дни спорт", че не притискат Батков за пари, тъй като са запознати с тежкото финансово състояние на клуба. Все пак феновете се надяват един ден адвокатът да изплати дължимото.

Сектор "Б" отдавна е свалил доверието си от Батков, но не може да се каже същото за Георги Иванов. Феновете определят Гонзо като "единствения, на когото му пука за Левски".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички