Батков-младши: Свалям шапка на феновете на ЦСКА, тези на "Левски" се продадоха


Батков-младши: Свалям шапка на феновете на ЦСКА, тези на "Левски" се продадоха

2512 0

Тодор Тодоров Батков, синът на бившия собственик на Левски Тодор Батков, направи шокиращо изказване във Фейсбук. Той първо атакува феновете на "сините", които са в управата на клуба, наричайки ги с обидни епитети.

"Къде са ултрасите и феновете? Навремето слабите резултати бяха официалната причина за скандирания, плакати, графити и всякакви други простотии срещу стария собственик. Резултатите сега не са по-добри, а напротив. А мълчанието е пълно. Защо ултрасите се продадоха за едно измислено присъствие в ръководството? Защо се оставят да бъдат купени за жълти стотинки и с празни приказки?”, написа наследникът на адвоката.

Батков-младши похвали феновете на ЦСКА.

"Гледах ЦСКА - Берое. ЦСКА за малко не изчезна, играе във "В" група (аматьорски футбол), не разполага с голям ресурс и скъпи футболисти. Изигра мач на много високо ниво - браво. Преди мача феновете изразиха ясна позиция спрямо БФС (без значение дали е правилна или не). По време на мача напълниха стадиона и създадоха уникална атмосфера, задружни зад любимия си отбор. Ако "Левски" е в такава позиция, това щеше ли да се случи? Вече много ме съмнява. Точно заради това, колкото и да ми е трудно да кажа - свалям шапка на ЦСКА и "червените“ фенове".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички