"Левски" ще бори Лудогорец пред пълни трибуни


"Левски" ще бори Лудогорец пред пълни трибуни

916 0

Възловото дерби в "А" група между "Левски" и Лудогорец утре по всяка вероятност ще се играе пред пълни трибуни. До вчера вечерта билетите за сектор "Б" бяха изкупени. Бяха останали само пропуски за новата трибуна (1000) и 4000 за "В" сектор. Очаква се днес те напълно да се изчерпят, пише "Стандарт".

В същото време "Левски" продължава с довършителните дейности преди откриването на новия сектор "А" на стадиона. Вчера се разграфяваха местата за паркиране на автомобили пред централната трибуна. Почти е готова и арката, която е обновена и значително подобрена.

В самия сектор продължава да се работи, но не всичко ще е готово за мача с Лудогорец.

В летните месеци ще бъдат завършени музеят и съблекалните, които ще се помещават под новата трибуна. От ръковод­ството на клуба и администрацията са категорични, че всичко ще бъде на високо ниво, като не правят никакви компромиси по отношение и на чистотата. Вчера бригада от 30 души от фирма за професионално почистване се грижеше за хигиената на трибуната, която буквално блести за своя дебют.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички