Батков: Левски ще го има, докато има я има България, да се обедим около Сираков!


Батков: Левски ще го има, докато има я има България, да се обедим около Сираков!

1573 0

Бившият собственик на Левски Тодор Батков призова "синята" общност за още по-голямо обединение с цел запазването на клуба. Адвокатът беше част от шествието по повод 106-ата годишнина клуба. "Левски го е имало, има го и ще го има. Докато има българи, докато я има България, ще го има и клуба. Така че, левскари, спокойно. Дайте да се обединим! За мен Левски не е просто идея, а начин на живот. Така е и за моите деца", коментира Батков пред журналистите.

Той се изказа и за избора на феновете акциите на Васил Божков да бъдат джиросани на клубната легенда Наско Сираков. Така или иначе, бившият нападател бе заявил желанието си да вземе контролния пакет. "Решението за Сираков е добро, то обединява спортния клуб, успехите. Най-успешният спортен ръководител е той. Дайте да се обединим около него и с общи усилия да продължим напред!", призова той.

"Това, което правят феновете, е великолепно. Поклон пред всички, които дават който каквото може. Братя и сестри, трябва да продължим да даряваме. И да очакваме да се стабилизира клубът, да сеструктурира правилно, да се изчисти акционерното участие, да се привлекат спонсори и да вървим напред. Очевидно, трябва да се направи сериозна организационна, финансова и спортно-техническа реформа. Криза няма в едно, напротив, има подем - в любовта и обединеността на левскарите. Честит двоен празник!", завърши бившият клубен бос. А колко пари са нужни, за да оцелее клубът и докога е срокът да се съберат вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички