Батков: ЦСКА да не забравят кой ги направи втори


Батков: ЦСКА да не забравят кой ги направи втори
Снимка: БГНЕС

1156 0

Собственикът на "Левски" Тодор Батков вярва, че ЦСКА ще играе феърплей в Пловдив. За всеки случай той припомни на "армейците", че миналата година именно врагът от "Герена" направи "червените" втори в класирането, побеждавайки Литекс.

"Ние бяхме в тяхното положение миналата година. Тогава нали си спомняте, че нашата победа в Ловеч с 1:0 ги направи втори в крайното класиране. Ако не бяхме излезли в езерото в Ловеч да играем за победа, ЦСКА трябваше да започне в турнирите месец по-рано. Аз лично вярвам, че в Пловдив ще има феърплей. Чувам всякакви неща, ако се случат, това няма да е футбол, а нещо друго", сподели Батков пред "7 дни спорт".

"Не е приятно да стискаме палци за вечния съперник, но след като сами сме се докарали дотам, ще се надявам те да победят", добави той.

"Меридиан мач" пък излезе с шокиращата информация, че феновете на ЦСКА ще вземат нещата в свои ръце и ще прекъснат мача с "Ботев" в последния кръг, ако отборът им не загуби, за да са сигурни, че ще пратят "Левски" в долната шестица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички