Баждеков: Приходите на "Левски" са по-големи от очакваното


Баждеков: Приходите на "Левски" са по-големи от очакваното

1323 0

Финансовият директор на "Левски" Константин Баждеков сподели, че задачите, които са си поставили в клуба, вече са изпълнени. Освен това "сините" са регистрирали приходи, които дори са по-големи от очакваното.

"На фона на моментната ни ситуация и рестрикциите, които предприехме, решенията и задачите, които УС си постави, се изпълняват. Постепенно синхронизираме нещата и продължаваме с изпълнението на политиката, която сме си начертали до края на годината, а и за бъдещето на "Левски". Движим се нормално, даже доста от приходните пера, които бяхме заложили, са преизпълнени. Става въпрос най-вече за приходите от реклама, фен артикули. Много от нещата станаха обществено достояние, като например новите рекламодатели и спонсори, с които подписахме договори. Мисля, че в близките месеци финансовите ни резултати ще са още по-добри.

От началото на сезона преизпълнихме сериозно това, което беше заложено по план. Разходите ни също бяха доста сериозни, платихме си всички глоби към БФС и влизаме в ритъм по отношение на плащанията на заплати към футболисти и служители на клуба", сподели Баждеков пред "7 дни спорт".

"Дали клубът работи на плюс, ще можем да кажем, когато бъде приключена финансовата година. В момента се движим положително по приходните пера, опитваме се да намаляваме колкото се може и разходите", добави още Баждеков.

Той допълни, че обществеността ще бъде информирана за всяко следващо плащане към НАП.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички