Йовов: "Левски" няма шанс за купа този сезон


Йовов: "Левски" няма шанс за купа този сезон
Снимка: БГНЕС

1206 0

"Левски" няма шанс за се пробери за титлата или купата на България този сезон, категоричен е бившият футболист и началник на "Герена" Христо Йовов.

"Няма какво да си кривим душата. Има доста нови попълнения в Лудогорец, за които са платени пари, които надвишават целия бюджет на "Левски". Но това, от друга страна, може само да амбицира футболистите на Стойчо Стоев да продължат да се борят", обясни Бижутера пред bTV.

„Да не забравяме, че имаше доста проблеми с картотекирането и се надявам не това да е причината за налагането на юноши. Със сигурност изпитват трудности, защото нямат рутината и опита. Ако има търпение, те могат да бъдат гръбнака на отбора“, добави той.

Христо Йовов вече е готов да се завърне на "Герена", след като Тодор Батков се раздели с акциите си в клуба. Бившият национал се оттегли от директорския пост през март 2013 година и оттогава е без работа. Основният мотив за раздялата му със "сините" тогава бе неразбирателство именно с адвоката.

"Левски е приоритет и трябва да бъде такъв за всеки, който има възможност да се възползва от нея. Сега нищо не ме спира да се върна. Няма обаче сензации. Не съм получавал покана да го сторя. Просто казвам, че нещата се промениха и ако получа предложение, едва ли ще го откажа", призна Йовов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички