Баждеков обеща още рекламодатели до края на месеца


Баждеков обеща още рекламодатели до края на месеца
Снимка: Иван Йочев

1263 0

До края на месеца ще има още нови договори, не сме спрели да работим в тази насока, обяви финасовият директор на "Левски" Константин Баждеков след представянето на новия рекламодетел Strabag.

"Надявам се и с представянето на отбора, което с новото партньорство да тръгне във възходяща насока, да намерим нови спонсори, които да намерят в лицето на "Левски" сериозен бизнес партньор“, допълни той.

„От името на клуба искам да изкажа благодарност към господин Крутина и госпожа Гигова затова, че стигнахме до днешния ден, за подписване на един договор, който е едногодишен с възможности за продължаване“, заяви Баждеков.

„Разчитаме, че това партньорство ще накара концерна Strabag и за в бъдеще да продължи нашето партньорство и за по-дълъг период от време. За да се стигне до това събитие, то беше продиктувано от доста съвместни разговори, срещи, размяна на информация. Радвам се, че в крайна сметка структура като Strabag реши да стане един от рекламодателите и спонсорите на нашия клуб. Надявам се с тяхна помащ да върнем "Левски" на мястото, което му се полага в историята на българския футбол и да се върне като най-успешен български клуб“, каза още шефът в "синия" клуб.

„Господин Крутина пристигна специално за това събитие, благодаря за вниманието, уверявам ги, че ще направим всичко възможно да се явим един коректен, интересен партньор, за да може концернът Strabag да бъде популяризиран в нашата страна“, разкри Баждеков.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички