"Хосе Кордоба" номер 2? Етър Велико Търново обяви интересен трансфер!


"Хосе Кордоба" номер 2? Етър Велико Търново обяви интересен трансфер!
Снимка: Еtarvt.bg

5044 0

Втородивизионният Етър Велико Търново обяви два входящи трансфера в часовете преди старта на сезон 2022/23 във Втора лига. "Болярите" откриват новата кампания с гостуване на Монтана на 14 юли!

Едното ново име на стадион "Ивайло" е това на Хавиер Бетегон - младежки национал на Панама (на 19 години), който се подвизава като 'ляво крило' на терена. Той е собственост на местния Индепендиенте и ще играе при "виолетовите" под наем за 1 година. 

*Интересно е да се отбележи, че Индепендиенте е същият отбор, от който Етър привлече Хосе Кордоба в началото на 2021 година, отново под наем. Впоследствие защитникът, който също е младежки национал на Панама, премина в Левски и се превърна в един от най-добрите играчи в състава на Станимир Стоилов!

Второто ново име във Велико Търново е това на Борислав Трендафилов - той е нападател и е на 24 години. До момента караше само проби, но в крайна сметка е получил одобрението на треньорския щаб и е сложил подписа си под споразумение за 1 година.

Вижте още: Раздялата се "пече" - Левски чака нов футболист до края на месец юли

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички