Айнтрахт Франкфурт - Левски по ТВ: Къде да гледаме реванша от Лигата на конференциите?


Айнтрахт Франкфурт - Левски по ТВ: Къде да гледаме реванша от Лигата на конференциите?
Снимка: БГНЕС

17346 0

Тази вечер (31.08) Левски излиза за един от най-важните си мачове в последното десетилетие и то срещу повече от солиден съперник - Айнтрахт Франкфурт. Двата тима ще играят реванш от плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите, като първата среща в София завърши 1:1.

"Сините" изтеглиха "късата клечка" в лицето на настоящия си съперник, като немският тим бе възможно най-трудният от всички възможни варианти. В първия двубой обаче отборът на Николай Костов показа смела и добра игра, с която изненада Айнтрахт и въодушеви още повече своите верни привърженици.

С тази среща Левски само затвърди доброто си представяне от началото на сезона и доказа отново, че напълно заслужено e отстранил Шкупи и Апоел Беер Шева в предишните два кръга. Именно от там идват и надеждите на "сините" фенове за тази вечер, макар да са наясно, че евентуален успех е равен на цяло футболно чудо. 

Айнтрахт има своите проблеми също, като най-големият е отказът на Рандал Коло Муани да тренира преди срещата с Левски. Неговото желание е да премине в ПСЖ, докато немският клуб вече отхвърли няколко оферти. Освен това се разделиха и с един от водещите си играчи - Йеспер Линдстрьом, който отиде в Наполи.

В Левски контузен е Марин Петков, който получи травма в първия мач срещу Апоел Беер Шева и едва ли ще бъде рискуван в днешния мач, въпреки че е с тима.  Липсващ е и трайно контузеният Билал Бари.

ТВ излъчване

Срещата между Айнтрахт Франкфурт и Левски ще бъде излъчена пряко по Диема Спорт. Очакванията са стадиона "Дойче банк Парк" да бъде пълен, като всички възможни билети са изкупени. Всичко най-интересно около срещата и самия двубой ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички