Агентът на Антоан Стоянов: Емполи му показа ясно, че вижда у него бъдещ играч на първия тим


Агентът на Антоан Стоянов: Емполи му показа ясно, че вижда у него бъдещ играч на първия тим
Снимка: Оф. сайт на Левски

2549 0

Привлеченият в Емполи играч на Левски Антоан Стоянов е взет в италианския клуб с амбицията да стане част от първия тим. Ако бъде харесан там в следващата една година, в която ще играе като преотстъпен, халфът може да бъде закупен с 4-годишен договор.

Това обяви агентът на 18-годишния футболист - Виктор Кирков, в социалната мрежа Instagram. Той не пропусна да се похвали, че представлява трима млади играчи на "сините", като единият е Стоянов, а другите двама са твърди титуляри в мъжкия тим на "Герена".

Кирков обяви, че не е привърженик на трансферите на български играчи в Италия, тъй като е доказано, че това не е 'стъпка в правилната посока". Той обаче смята, че Емполи е изключението, тъй като е един от двата италиански клуба, които знаят как да развиват и налагат млади играчи.

"Антоан беше трансферна цел номер 1 на Емполи за Примаверата в предстоящия сезон, но ръководството на клуба ясно му показа, че вижда в негово лице бъдещ играч на първия отбор", споделя агентът. А според скорошни слухове няма интерес към играчите на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички