Живко Миланов отговори на Курдов: Явно ракията не прощава

Капитанът на Левски Живко Миланов сподели, че "сините" са играли слабо и това е причината за загубата от Ботев (Пловдив). Според него влияние е оказало и липсата на контузените играчи. Опитният футболист отвърна остро на изказването на Петър Курдов по негов адрес, който го обвини, че саботира Петър Хубчев.

"Не исках да го коментирам този човек, но не мога да оставя да се говорят лъжи и измислици по мой адрес. Няма проблем да бъда критикуван. Това винаги съм го приемал. Градивната критика ме е мобилизира, но да чувам, че играя срещу треньора си, не мога да го повярвам. Това означава да играя против Левски, против мен самия. Аз имам близо 500 мача и във всеки един съм давал максимума от себе си. Не винаги се е получавало, но хората, които ме познават, знаят, че цялата си кариера съм изградил с много трудно и пот, минавайки през всякакви трудности.

Фенове на Ботев (Пд) атакуваха расистки Хали Тиам от Левски

Полузащитникът на Левски Хали Тиам стана жертва на расистка обида по време на гостуването на "сините" на Ботев (Пловдив) в 16-ия кръг на efbet Ли...

Никога не съм си позволявал да се крия. Това означава да плюя на абсолютно всичко, което съм направил досега. Нека да каже къде го е чул? Сигурно в кръчмата? Ако иска да си намери работа, да отиде в някой жълт вестник. Там да говори измислици! Не мога да повярвам, че човек на тия години може да говори такива неща, ама явно ракията не прощава", сподели Миланов пред Спортал.

"Неприятно е, че загубихме. Истината е, че играхме слабо и затова не взехме точки от Ботев. Жалко, тъй като вече изоставаме на седем точки от Лудогорец, а дори бяхме изпреварени от Локомотив (Пловдив). Разбира се, че има още доста мачове, но Левски трябва да печели тези срещи. Лошото е, че всяка наша грешка се наказва и конкурентите дърпат в класирането. Не трябва да търсим извинения, а да работим здраво, за да завършим календарната година максимално добре и напред в класирането, както и да продължим за Купата на България. Нормално е да има умора в нашия тим, след като на много от играчите ни се натрупаха много мачове". На какво отдава загубата Петър Хубчев четете в този материал.

Още по темата

Please select answer!