Все още има надежда за "синята" защита срещу Хайдук


Все още има надежда за "синята" защита срещу Хайдук
Снимка: БГНЕС

1329 0

Централният бранител Давид Яблонски все пак изрази минимална надежда да играе за Левски в реванша срещу Хайдук на стадион "Георги Аспарухов". Самият той се обърна към феновете чрез профила си в "Instagram", където благодари за подкрепата.

"Благодаря на всички за хубавите думи. Контузията ми не е толкова страшна. Искам да играя, но здравето е много  важно. Все още има някакъв шанс да се появя утре. Моля се за победата на Левски", написа контузеният защитник.

Както е известно, той получи мускулна травма и може да е аут от терените между 3 и 4 седмици, но медицинският щаб на Левски прави всичко по силите си, за да го вдигне на крака за мача срещу Хайдук. "Сините" изостават с 1:0 от хърватския си съперник и трябва да гонят убедителен успех, ако искат да се класират напред.

Старши-треньорът Николай Митов пък беше лаконичен по темата и заяви, че все още е твърде рано, за да се каже дали Яблонски и Антонио Вутов ще играят срещу Хайдук. Срещата е утре от 20:00 часа и ще може да я следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички