Митов: Левски не може да е аутсайдер, излизаме да отстраним Хайдук


Митов: Левски не може да е аутсайдер, излизаме да отстраним Хайдук
Снимка: БГНЕС

2415 0

Наставникът на Левски Николай Митов показа оптимизъм преди реванша с Хайдук Сплит, който е утре вечер от 20 часа на "Герена". Той заяви, че играчите му са пределно мотивирани и ще търсят победата от първата секунда. 

"Всички са готови за срещата и я очакват с нетърпение. Трябва да покажат воля и характер, със зъби и нокти да търсят крайния успех. Готови сме на всякакви варианти - дори и изпълнение на дузпи. Левски няма как да бъде аутсайдер. Не бих желал да коментирам думите на своите колеги.

Предпочитам футболистите да говорят сами с представянето си на терена. Разучихме добре Хайдук, но колкото и банално да звучи, важното е ние какво ще покажем и как ще играем. Отборът трябва да играе за публиката утре вечер, да отстраним противника, за да се напълни след две седмици стадионът", заяви Митов на пресконференцията преди двубоя. 

"Важното е да вкараме два гола повече от хърватите. Ние няма какво да им отмъщаваме. На терена всичко трябва да минава през главата. Смятам, че сме подготвили добре футболистите за мача. Взели сме си бележка от грешките, които допуснахме миналата седмица, и съм сигурен, че Левски в момента е по-добър. А и с всяка изминала среща ще повишава класата си".

Той също така допълни, че е прекалено рано да се каже дали Давид Яблонски и Антонио Вутов няма да играят, тъй като през тези 24 часа може всичко да се случи. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички