Вярно ли е? Цветкович ли е с най-ниска заплата от защитата в Левски?

Защитникът на Левски Милош Цветкович не е най-нископлатеният сред колегите си в отбраната на отбора. Това показа специализиран сайт за заплатите на футболистите. Според него сърбинът прибира 292 500 евро годишно, толкова, колкото и Давид Яблонски.

Капитанът Иван Горанов и резервата Аймен Белаид прибират по-малко от тях - по 260 000 евро на сезон.Най-високоплатен е исландският национал Холмар Ейолфсон, който се разписва срещу 600 000 евро на сезон.

Първите думи на Обертан след подновяването на договора

Габриел Обертан преподписа договора си Левски и даде интервю за клубната телевизия веднага след това. Френският ас ще радва феновете на тима още ...

ТЕ СА СЪКРОВИЩА: НАЙ-ЦЕННИТЕ 10 ИГРАЧИ В ПЪРВА ЛИГА ДОСЕГА

Sportlive.bg държи да отбележи, че е възможно тези суми към днешна дата не са актуализирани, тъй като Горанов наскоро подписа нов договор с клуба, при вероятно по-добри условия.

Иначе нападателят на "сините" Станислав Костов, който е водещ голмайстор на тима, наистина прибира една от най-ниските заплати сред титулярите. Става дума за 195 000 евро на година. Най-високата заплата на "Герена" прибира звездата Габриел Обертан. За каква сума се разписва французинът - научете тук.

Още по темата

Please select answer!