Вячеслав Грозни е в България, ще поеме ли Левски?


Вячеслав Грозни е в България, ще поеме ли Левски?
Снимка: БГНЕС

2346 0

Бившият треньор на Левски Вячеслав Грозни, за когото се заговори, че може да смени Николай Митов, е в България. Засега обаче той е в страната само за почивка, но е готов да я прекрати, за да преговаря със "сините".

Това разкри неговият агент Мирчо Димитров, който говори за бъдещето на руския наставник и евентуалното му завръщане при 26-кратните шампиони. Към момента той не е бил търсен от ръководството на столичани, но агентът е категоричен, че при оферта Грозни сериозно ще се замисли отново да застане начело на българския тим.

"На този етап не съм водил преговори с Левски за Вячеслав Грозни. Ако обаче ръководството на клуба реши да смени Николай Митов, аз предлагам да заложат на Вячеслав Грозни. Виждам, че се предлагат доста имена и затова реших да се намеся. На Левски му трябва треньор с качества и опит, за да може да се върне там, където му е мястото. Вече говорих с част от легендите на Левски като Наско Сираков и Мишо Вълчев и те ми заявиха, че подкрепят моята идея. Грозни обича Левски и е готов да работи в клуба. Говоря от негово име, тъй като съм му мениджър.

През годините е имал предложения за работа от доста български клубове. ЦСКА също го искаше, но той отказа, за да остане верен на Левски. Грозни в момента е на почивка в България и е готов да я прекъсне, ако се наложи да помогне на Левски. Той следи Левски изкъсо и смята, че отборът разполага с качествени играчи и добър потенциал за развитие. Просто трябва да се намери човек, който да го развие. Преди време водехме преговори с Батков, но се стигнахме до споразумение. Може сега да стане, защото Левски има нужда от добър треньор", заяви Димитров пред Sportal.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички