Влезе ли в Левски, Хубчев ще изхвърли Божинов и Михайлов?


Влезе ли в Левски, Хубчев ще изхвърли Божинов и Михайлов?
Снимка: БГНЕС

13001 0

Ако всеобщото очакване се случи и Петър Хубчев стане треньор на Левски, той ще поиска да се отърве от двама футболисти на тима. "Тема Спорт" пише, че това ще бъдат нападателят Валери Божинов и вратарят Николай Михайлов. Бившият национален селекционер не искал да работи с тях двамата.

Причината за негативното му отношение към Михайлов са последните събития в БФС. Хубчев напоследък не е в добри отношения с Борислав Михайлов, което си пролича и вчера от думите на президента на централата. Претенциите му към бащата на вратаря са били както организационни, така и от друго естество.

Хубчев, меко казано, не бил доволен, че по време на няколкодневните лагери в базата в "Бояна" в ресторанта там са се провеждали сватби, както и други масови шумни мероприятия, които са пречели на пълноценните тренировки и след това на времето за почивка на футболистите. А както е известно, въпросният ресторант на базата на БФС в Бояна се стопанисва от бизнес партньори на вратаря на Левски.

Николай Михайлов има договор с клуба от "Герена" до края на сезона с опция за продължаване. Хубчев обаче имал различни планове и държал на друг вратар, като набелязаните са от първенства от Източна Европа. Появи се информация, че "сините" са в преговори с Даниел Кайзер. Стражът на Ботев (Пловдив) обаче не е желан от спрягания за нов треньор на вратарите в Левски Армен Амбарцумян. Той бе част от екипа на Хубчев в националния тим и преди това в Берое. Амбарцумян не смятал, че Даниел Кайзер е подходящ за вратар на Левски.

При Божинов нещата стоят другояче. Като футболист в Китай нападателят критикува националния селекционер, че не получава повиквателни, а дори и вкара елемент на лични отношения между двамата. Типично в свой стил Хубчев не отговори на тези критики, но така и не повика повече в националния тим Валери Божинов. Неслучайно бившата звезда на Ботев (Враца) в последно време направи няколко изказвания, че временният треньор Георги Тодоров трябва да остане за постоянно. Според слуховете Левски може да привлече през лятото двама вратари. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички