Венци Стефанов: Няма да плащам 20 000, за да не се бият феновете на Левски, да не съм Майка Тереза?


Венци Стефанов: Няма да плащам 20 000, за да не се бият феновете на Левски, да не съм Майка Тереза?
Снимка: Facebook

5945 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе бесен от факта, че мачът между "белите" и Левски може да бъде преместен на националния стадион "Васил Левски". Най-старото столично дерби е част от програмата на 10-я кръг в efbet Лига и ще се изиграе в неделя от 20:00 часа. 

"Ние настояваме да си играем у дома. Стадионът ни отговаря на всички изисквания. Провеждат се международни мачове на младежкия национален отбор. Какво ме интересува мен, че агитките на Левски се биели. Да си се оправят. Аз какъв съм? Да не съм бавачка или охрана. Натискат мачът да се играе на "Васил Левски".

Ние протестираме и не искаме. За какво правихме ремонт? Съоръжението ни е минало лиценз и на УЕФА. Има си правилник, отговаряме на него и мачът трябва да си е на стадион "Славия". Играхме с ЦСКА в "Овча купел", проблем имаше ли?! За да не се бият агитките на Левски, аз трябва да платя 20 000 лева наем за националния стадион. Да не съм Майка Тереза", коментира Стефанов пред "Тема спорт".

А каква сума Левски платиха за Найджъл Робърта това лято ще разберете от този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички