Павел Колев отказа на Левски, не се разбра със Спас Русев


Павел Колев отказа на Левски, не се разбра със Спас Русев
Снимка: Оф. сайт на Левски

3285 0

Спряганият за нов изпълнителен директор на Левски Павел Колев не се е разбрал със собственика на тима Спас Русев. Колев бе обявен на тази длъжност още през ноември, лично от боса на "сините", но изглежда, че двамата все пак не са се разбрали.

В последните дни разговорите между Колев и боса на "сините" Спас Русев бяха почти ежедневни, но собственикът на Левски не е успял да гарантира, че ще спази обещанията си пред Колев, информира "Дарик радио".

Така Павел Колев остава заместник изпълнителен директор на БФС, докато Красимир Иванов най-вероятно ще остане на поста си в Левски поне засега. Колев бе очакван с нетърпение на "Герена" най-вече заради опита, който натрупа през последните няколко години.

Бившият журналист има много сериозни контакти в УЕФА, говори перфектно няколко езика (английски, френски, италиански, сръбски), а през 2018 година беше дипломиран в Швейцария по Образователната програма на УЕФА - MESGO (магистратура по управление на европейския спорт). От миналата година Павел Колев е постоянен член на Комисията по статута и трансферите на футболисти и агенти към УЕФА.

Вчера отборът замина на лагер в Кипър и стана ясно кои ще са ненужните играчи - ето кои.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички