В Левски решиха бъдещето на "апетитната хапка" Станислав Иванов

От Левски не са съгласни да се разделят с крилото Станислав Иванов на този етап, въпреки сериозния интерес към него, пише "Меридиан мач". Стаси, както го наричат феновете, спечели битката с Насиру Мохамед и до този момент е сред смятаните за несменяеми титуляри на "Герена".

Той представлява интерес за Толуза и Ден Бош, но и двата отбора не са съгласни да заделят сериозни суми, за да го вземат в редиците си. Особено холандците, които не се славят с гръмки трансфери. "Сините" пък са категорични, че искат да го задържат поне до лятото, когато цената му може да си вдигне още повече, ако продължи с добрите изяви на терена.

Станислав Иванов: Имам усет за гола още от малък, Левски е най-великият клуб

Младата звезда на Левски Станислав Иванов бе избран за играч номер 1 на 10-ия кръг на Първа професионална лига. Нападателят на "сините" имаше важ...

Габровецът има и какво да подобрява в играта си, защото в Разград стана лесна плячка за Антон Недялков. Не трябва обаче да се подминава, че сайтове, които следят изявите на младите играчи на Балканите, не спират да хвалят Иванов. А кой е първи в списъка на Левски за зимни трансфери вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!