Фрaнцузин пристигна на проби в Левски


Фрaнцузин пристигна на проби в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

3006 0

Левски все още не е осъществил транфер през зимата, но "сините" съобщиха, че един нов футболист се е присъединил към отбора в Кипър. Това е френският играч Джордан Н'Кололо, който обаче ще мине пробен период.

"Джордан Н'Кололо се присъедини към лагера на Левски в Кипър. Роденият във Франция офанзивен футболист ще премина пробен период, като още от утре се включва в заниманията на "сините", написаха столичани.

Играчът има 26 мача за първия отбор на Каен във френската Лига 1. Там е бил 3 години, но често е местен и за дублиращия тим, като не може да се утвърди в първия състав.

Това потвърждава информацията от по-рано, че към отбора ще се присъединят нови. Очаква се там да пристигне и централен защитник от Норвегия. Наставникът на тима Славиша Стоянович се нуждае от нов бранител, най-вече заради тежката травма на Холмар Ейолфсон, както и това, че няма да разчита на Аймен Белаид. Поне до този момент обаче от клуба не удовлетворяват исканията на наставника за привличането на повече българи.

Вече стана ясно и че от клуба са дали под наем едно от големите разочарования - Ривалдиньо - ето в кой отбор.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички