В Левски очакват отговор от трима свои титуляри


В Левски очакват отговор от трима свои титуляри
Снимка: Официален сайт на Левски

2224 0

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов сподели, че от клуба очакват отговор на предложените от тях оферти за нови договори към трима от своите титуляри - Давид Яблонски, Жерсон Кабрал и Милош Цветкович.

“Направихме всичко, което зависи от нас, за да задържим Яблонски, Цветкович и Кабрал. Говорено е с тях, а освен това им пратихме и писмени оферти с нашето предложение за продължаване на договорите им. Засега няма развитие по този въпрос. Нашето желание е ясно - искаме тези играчи да останат при нас. Надяваме се, че те също се чувстват добре в Левски”, обяви изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов, цитиран от "Меридиан мач".

През миналата седмица членът на Надзорния съвет Кирил Ивков обяви, че положението, в което се намират тримата играчи може да оказва влияние в съблекалнята.

Според него обаче те трябвало да защитят високите си финансови изисквания, които са отправили към ръководството с изявите си на терена и спечелването на титлата."В момента около Левски няма новини. В очакване сме на промените, които предстоят", завърши Иванов.

Преди дни стана ясно, че е един от вратарите е аут до края на година - ето кой

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички