Стоянович: Има играчи от Първа лига, които искам


Стоянович: Има играчи от Първа лига, които искам
Снимка: Официален сайт на Левски

3198 0

Наставникът на Левски Славиша Стоянович призна, че е харесал немалко футболисти от Първа лига и част от зиманите попълнения може да са именно от родния шампионат

"Има много добри играчи в първенството, които бих искал да видя в моя отбор", заяви Стоянович. По-рано стана ясно, че "сините" имат сериозен интерес към крилото на Берое Вандерсон, пише "Тема спорт". Той обаче получи непиятна контузия по време на мача с Ботев Враца и не е ясно колко време ще отсъства. 

"Ясно е като бял ден, че с тази игра няма как да говорим за титла. Нито искам да лъжа, нито желая журналистите да лъжете феновете, нито пък ще лъжа отбора си. Но с представянето ни в част от есенните мачове това може да се случи. Имахме проблеми с контузени играчи. Холмар Ейолфсон ни липсва много. С неговото излизане загубихме стабилността в отбрана. През целия есенен дял имаме проблеми с вратарите - така и не можахме да намерим вярното решение.

Можем да играем по-добре, отколкото го правим през последния месец. Но ако се доближим до играта си от средата на есента, защо да не се борим? Има много мачове до края, директни сблъсъци с ЦСКА и Лудогорец. Ботев и Берое са също много силни. През пролетта ще се види кой е узрял за титлата", каза още Стоянович за представянето на тима. 

Какво още заяви наставникът на Левски след трудната победа срещу Етър - вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички