В Кипър: Трите гола не са непосилни за Левски, в Ларнака надиграха АЕК

АЕК (Ларнака) не трябва да се успокоява от факта, че победи Левски с 3:0 в първия мач между двата тима в квалификациите в Лига Европа. Причината за това е, че "сините" надиграха кипърците в първото полувреме на първия мач. Мнението е на изданието "Cyprus Mail".

"Предимството на АЕК от 3 гола може да изглежда непосилно за наваксване, но отборът на Иманол Идиакес бе ясно надигран през първите 45 минути в Ларнака и едва когато българите останаха с човек по-малко, те бяха в състояние да поемат контрола над играта и да вкарат три гола", пишат колегите от Острова на Афродита.

Райнов: Имаме шанс да отстраним АЕК

Футболистът на Левски Мартин Райнов е оптимист за реванша срещу АЕК Ларнака във втория предварителен кръг на Лига Европа. Първата среща завърши 3...

Изданието посочва още, че треньорът на АЕК трябва бързо да посочи на играчите си, че трябва да останат напълно съсредоточени в реванша, тъй като бърз гол на Левски "може да обърне прилива срещу тях". Мачът в София е тази вечер от 19,30 часа. А от какво в София се оплакаха кипърците вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!