В Азербайджан: Славчев разтрогна с Карабах, вече има договорка с Левски


В Азербайджан: Славчев разтрогна с Карабах, вече има договорка с Левски
Снимка: Getty Images/Guliver

3239 0

Българският национал Симеон Славчев ще напусне азербайджанския си клуб Карабах в края на календарната година и ще се присъедини към отбора на Левски, твърди APA.

Според местното издание българският халф е близо до продължаване на кариерата си у дома. "Славчев, който отиде в лагера на България, за да участва във финалния мач на българския национален отбор в квалификациите за Евро 2020, се е срещнал с клуба на Левски. Очаква се тази зима да се премести в София", пише APA.

Славчев изигра 39 мача и вкара 2 гола в състава на Карабах. Полузащитникът, който притежава огромен опит, напоследък не е сред титулярите в клубния си тим. Явно поради тази причина Славчев попадна в разширения състав на България за контролата с Парагвай и евроквалификацията с Чехия, но не влезе в игра.

Съвсем наскоро изпълнителният директор на тима - Павел Колев, обяви, че в последните месеци непрестанно се наблюдават играчи, включително и български, но не назова конкрентни имена. Ето какво още заяви относно ситуацията на "Герена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички