Павел Колев посочи кой е най-големият проблем на Левски


Павел Колев посочи кой е най-големият проблем на Левски
Снимка: БГНЕС

2982 0

Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, говори за сегашната ситуация в столичния гранд. Това се случи след края на филма "Легендата 7:2", който беше прожектиран на деца от школата на клуба.  Колев обяви един от големите проблеми, който тормози "сините", а именно, че левскарската общност не е обединена.

"Винаги има какво да се желае. Разочарован съм. На мен ми изглежда, че левскарската общност не е единна. Когато това се случи, няма да има какво да ни спре. От гледна точка на резултати и начин на игра, се движим полека-лека в правилната посока. Заповядайте на стадион "Георги Аспарухов", за да се убедите как върви тренировъчния процес и каква е организацията в ДЮШ на клуба. Разговаряйте с родителите дали се работи с техните деца. Не съм получил обратна връзка, че някъде бъркаме", сподели Колев, който допълни, че постоянно се гледат играчи за зимата селекция.

"Не ме притеснява, че Левски е на трето място. Важно е къде ще бъдем след последния кръг. Ако Левски е в битката за титлата, това се дължи на две неща. Първото е финансовата стабилност и второто е, че Левски е уникален клуб с история и фенове. Ако говорим чисто спортно-технически, няма как да се опрем на Лудогорец в момента, ако не направим подобрения през зимата. Ако някой е очаквал, че за 8 месеца ще направим това, което Лудогорец е изградил за 8 години, значи не разбира от футбол. Най-големите проблеми на Левски са свързани с Левски. Ако левскарската общност се обедини, няма да има кой да ни спре. Нищо чудно да станем свидетели и на някаква хегемония у нас", допълни още изпълнителният директор.

В момента Левски изостава със 7 точки от върха, където се е разположил Лудогорец. А как коментира загубата от Ботев Петър Хубчев в последния кръг - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички