Турски тим преговаря с Левски за привличането на Станислав Костов


Турски тим преговаря с Левски за привличането на Станислав Костов
Снимка: Оф. сайт на Левски

3281 0

Tурският елитен Ерзурумспор е харесал нападателя на Левски - Станислав Костов, и дори вече е започнал преговори със "сините" за закупуването му, твърдят местните медии.

Сумата, която е била предложена на сините за осъществяването на трансфера, е 400 хиляди евро. Ерзурумспор се нуждае спешно от подсилване през зимната пауза. Причината е, че се намира на 16-о място в първенството (първото под чертата с изпадащите). След 17 изиграни кръга отборът има едва 16 точки, постигнати с 3 победи и 7 равенства. Най-големият проблем на Ерзурум е отбелязването на голове - има само 16 реализирани попадения, пише "Тема спорт".

Интересното е, че през есента Костов също вкара 16 гола за Левски, но той бе на терена в 20 мача в Първа лига. Няма да е голяма изненада, ако през следващия месец сините се разделят с най-добрия си стрелец. Негова продажба ще донесе свежи средства на клуба. Такива са нужни, защото до 28 февруари сините трябва да погасят задължения в размер на около 2 милиона лева.

Желан от Левски пък е нападателят Валери Божинов. Повече подробности - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички