Треньорът на Ружомберок за Левски: Най-великият клуб в България


Треньорът на Ружомберок за Левски: Най-великият клуб в България
Снимка: принтскрийн

2288 0

Треньорът на Ружомберок - съперникът на Левски в първи предварителен кръг на Лига Европа, се изказа доста ласкаво за българския гранд. Марек Сапара заяви, че тимът му се изправя срещу най-великия клуб в България.

"Левски ни е напълно непознат като стил на игра, защото тепърва ще го анализираме. Но от обща култура съм наясно, че се изправяме срещу най-великия клуб на България. Те са голямо име. Знам само, че ще ни е много трудно. Жребият вече е хвърлен и ние сме си взели първите бележки за съперника. Ще играем с Левски така, както с всеки друг, ще се хвърлим от първата минута. Имаме голямото предимство, че започваме сезона си срещу тях директно, а не с мач от първенството, така че трябва да използваме това", коментира Сапара пред словашки медии.

Той обаче логично е разочарован от факта, че УЕФА промени програмата на двата мача и определи домакин в реванша да са "сините" от София. "Лично за мен, по-добрият вариант за нас бе, че ще сме домакини в реванша. Сега обаче ще отидем със същата настройка, просто трябва да ги изненадаме на техния терен, важното е да им вкараме в София", посочи наставникът. Вижте в този материал колко билети ще получат в Левски за гостуването в Словакия. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички