Тодор Батков: И с купена емблема това не е ЦСКА

Бившият собственик на Левски Тодор Батков празнува днес 60-годишен юбилей и на този ден си направи равносметка за своя живот досега, включително и за времето му прекарано на "Герена".

"Това времето ще покаже дали съм повече обичам или мразен. Все пак минаха три години откакто се оттеглих. Пак повтарям, че последните пет години бяха изключително тежки и бяха нулеви откъм успехи за клуба. Те продължават да са нулеви и пожелавам успех занапред. Най-после в момента има горе-долу читав състав и добър треньор.

Вандерсон е най-голямата заплаха за "синята" врата в Разград

Шестима са играчите в съставите на Лудогорец и Левски, които в минали мачове са поразявали съперниковата врата. Това са Козмин Моци, Клаудиу Кеше...

Да, има какво да се чисти, но играят привлекателен футбол. Това, което беше с италианеца, беше срам. Това не беше Левски. Не му е лесно на Спас и няма да го одумвам. Пожелавам му успех и призовавам за толерантност към него, защото на мен много пъти ми е идвало да хвърля всичко заради тези несправедливости", заяви Батков пред "Блиц".

Историята зад плащането на емблемата на ЦСКА: Защо Ганчев плати и парите държавни ли са?

Той също така обърна внимание и на закупената емблема на ЦСКА: "Какво е да си президент на нещо толова голямо като Левски и ЦСКА? Не знам дали това можем да го наречем ЦСКА, дори с купената емблема. Според мен - не, но няма значение. Та президентът е човек, който доброволно е застанал под светлините на прожекторите и дава лични средства, които спокойно може да не дава. Ежедневно се сблъсква с главоболия, които би си спестил, ако е анонимник. Когато върви отборът се радва, когато не върви е хулен. Така, че трябва малко повече толерантност. Колегите от ЦСКА го преживяха, ние имахме тежки моменти също".

На сегашния собственик на Левски Спас Русев също не му е никак лесно. В последната година обаче показва по-голямо обвързаност към "сините" - какво стори босът през това време може да прочетете в този материал на Sportlive.bg.

Още по темата

Горещи оферти

Please select answer!