Съвет към сектор "Б": Оставете децата извън извратената ви идеология (СНИМКА)


Съвет към сектор "Б": Оставете децата извън извратената ви идеология (СНИМКА)
Снимка: Официален сайт на Левски

5822 0

Изключително неприятна снимка набира популярност в социалните мрежи. Тя е направена пред сектор "Б" на стадион "Васил Левски", където вчера Левски загуби финала за Купата от Славия след изпълнение на дузпи.

Две деца за заснети с изписани тела, което скандализира сериозно различни хора. На тялото на едното хлапе пише "Levski Hooligan" и "ACAB", а на другото е изрисувана свастика и е изписана думата "Criminal" (бел.ред. - престъпник).

Деца на толкова малка възраст не са допускани до спорни мероприятия, а освен това едва ли сами са решили да напишат тези неща по телата си. Отвратителното действие на техните настойници вече е осъждано от стотици в социалните мрежи. От SportLive.bg смятаме това за недопустимо и ще си позволим да дадем съвет на тези родители - не използвайте децата си, за да демонстрирате извратените си идеологии. Не е нормално деца на около 10-годишна възраст, които едва ли знаят изобщо какво значат изписаните думи и изрисуваният символ на момчето вляво, да се появяват по този начин не само навън, но и у дома. Но от много време насам картинката по трибуните у нас е плачевна. Но досега не се бяхме натъквали на толкова недопустимо поведение от фенове.

Коментарите оставяме на вас:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички