Левски усилено търси вратар, задели трансферна сума


Левски усилено търси вратар, задели трансферна сума
Снимка: Официален сайт на Левски

3977 0

Ръководството на Левски е взело решение през лятото да бъде привлечен още един опитен вратар, твърди "Тема спорт". "Сините" вече оглеждат пазара, като погледът им е насочен към чужбина. Спортно-техническият щаб държи в състава да има човек, който да се конкурира с Божидар Митрев за титулярното място, а защо не и да измести капитана от него.

През сезона дубльори на национала бяха младоците Александър Любенов и Николай Кръстев. Те обаче не успяха да убедят, че заслужават твърдо да бъдат налагани. През есента "сините" имаха интерес към Николай Михайлов, но тогава до разбирателство между двете страни не се стигна. В момента бившият национал е част от кипърския Омония, но почти сигурно той ще напусне след края на сезона. Ако това стане, не е изключено Левски отново да разгледат този вариант.

Делио Роси и екипът му имат поглед към италианския пазар. Прекратилият състезателната си кариера в началото на сезона Боян Йоргачевич също може да помогне със съвет.

От "Герена" обявиха, че няма да правят мащабна селекция през лятото, а целта им е да задържат състава си и да надградят върху него. Очаква се новите да бъдат двама. Поне такова е желанието на висшето ръководство. От клуба ще заделят и сума за трансфери.

През този сезон "сините" привлякоха 21 нови, като само за двама плащаха. Румънският халф Нелуц Рошу струваше на клуба 100 хиляди евро, а португалският полузащитник Филипе Нашименто - два пъти повече.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички