Световното и още 2 фактора удрят по подкрепата за Левски в ЛЕ


Световното и още 2 фактора удрят по подкрепата за Левски в ЛЕ
Снимка: Иван Йочев

1982 0

Левски получи 1200 билета за старта си в Лига Европа на "Рейнщадион" в Лихтенщайн в сряда. "Сините" обаче почти сигурно ще трябва да върнат голяма част от тях. Причината е, че привържениците на тима показаха слаб интерес към двубоя с Вадуц. Доста от кандидатите са се отказали заради високите цени на хотелите до Княжеството. За пръв път Националния клуб на привържениците на Левски няма да има и екскурзия с автобуси, пише "Меридиан мач".

"Нямаше много кандидати, а освен това маршрутът трябваше да бъде съгласуван с полициите в няколко държави, които да осигурят кордони от граница до граница. Особено на Балканите. Това също отказа доста хора", коментираха от Сектор Б.

Все пак решението на Левски да намали цените за чъртъра са дали резултат. Така сериозна група ще пътува до Лихтенщайн заедно с любимците си. Останалите, които искат да са навсякъде със "сините", са намерили алтернативни варианти и се справят самостоятелно. Те ще се възползват от евтините полети до Германия, които предлагат нискотарифните самолетни компании, оттам с коли под наем ще пътуват за мача с Вадуц.

"Този вариант се оказва доста по-евтин. Но нямаме точен брой на хората, които ще се възползват от него, но не са малко", добавиха от агитката.

"Сините" обаче си признават, че са понесли и сериозен удар от вървящото в момента Световно първенство по футбол 2018. Именно във вторник и сряда ще бъде развръзката на Мондиал 2018 и тогава ще стане ясно кои две страни ще спорят за титлата. "Все пак сме и сезон на почивките. Хората си стоят на морето и чакат Левски да стигне до по-атрактивни противници от Вадуц”, признават си от Сектор Б.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички