Стоянович взел крути мерки преди Лудогорец, готви "хитринки" за Лудогорец


Стоянович взел крути мерки преди Лудогорец, готви "хитринки" за Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на Левски

1564 0

В Левски се готвят усилено за предстоящото гостуване на Лудогорец в Разград в събота вечер, а "сините" явно имат проблеми и за възможен шпионаж от страна на "орлите" преди срещата между двата отбора, която се явява и битка за първото място в шампионата.

По настояване на треньора Славиша Стоянович  на стадион "Георги Аспарухов" е затегнат сериозно пропусквателният контрол, а в същото време е въведен железен режим за провеждането на тренировките до предстоящия мач, информира "Тема спорт".

До тренировъчните игрища, тунелите, пред съблекалните и като цяло на тренировъчната база не се допускат лица, които не са част от клуба, а до самите тренировки са допуснати само играчи, треньори и медицински лица.

Забраната важи за всички останали служители на клуба. През седмицата бяха закрити и всички тренировки за медии и привърженици. Причината е да не изтече информация относно стартовия състав, както и някои хитринки, които наставникът смята да вкара в употреба в срещу Лудогорец.

Сутринта Стоянович ще проведе последната си тактическа тренировка преди мача. На нея той ще коригира детайли по постройката на тима. Ще се наблегне и на статичните положения пред двете врати. След заниманието отборът ще обядва заедно, след което ще се отправи на лагер в Русе. Междувременно в Sportlive.bg забелязахме една много интересна тенденция в мачовете между Лудогорец и Левски що се отнася до наказателни картони - вижте каква е тя тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички