Стоянович: Разбрах се със Спас Русев за 5 минути, трябват ни нови играчи


Стоянович: Разбрах се със Спас Русев за 5 минути, трябват ни нови играчи
Снимка: Официален сайт на Левски

2174 0

Славиша Стоянович бе официално представен като треньор на Левски. Както и по-рано стана ясно, договорът му е за две години. Наставникът заяви, че се е разбрал само за 5 минути със собственика на клуба - Спас Русев.

"Обади ми се, докато бях на почивка в Сърбия. Бързо разбрах, че е коректен и почтен човек. Договорихме се точно за пет минути", обясни Стоянович на първата си пресконференция на "Герена". Той допълни, че предпочита да има спортен директор.

Той коментира и дали тимът се нуждае от нови футболист. "Трябва да се реагира на трансферния пазар. Не трябва да се чака до зимата. В клуба има само един ляв и десен краен бранител. В Левски има позиции, на които има само по един играч, а на други са повече. Нужен е баланс в отбора. Запознат съм какви футболисти има, така че ще имаме нужда и от нови футболисти".

"Надявам се да донеса титли, ред и дисциплина в клуба. Избягвам да употребявам клишета. Дошъл съм във велик клуб с велика история. Тук са работили велики треньори и велики футболисти. Разбирам каква голяма отговорност поемам с голям клуб като Левски. Ще давам максимума от себе си, ако футболистите правят това, което искам, съм сигурен, че ще имаме необходимите резултат", допълни още той. 

Той призна, че в последните седмици се е запознам с тима и е гледал мачове на "сините". "Гледах някои срещи на Левски по телевизията и анализирах играта на тима с моите помощници. Има и позитивни, и отрицателни неща. Трябва да се анализира дали отборът е претрениран, а също така дали е тренирал прекалено малко. На моменти играта на Левски не е на нужното ниво. До първото полувреме във вчерашния двубой Левски беше по-прибран, а след това излезе прекалено напред. Трябва да има някакво равновесие”, коментира още Стоянович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички