Стоянович: Предстоят няколко мача, в които да разберем нашата реалност

Старши-треньорът на Левски Славиша Стоянович говори обстойно по всички теми, които вълнуват "синята" общественост. Сръбският специалист заяви, че е наясно в какъв клуб е попаднал и знае, че винаги се изисква много от отбора. 

"Никога няма да търся алиби. Взех отбора в хода на първенството. Не съм правил подготовката, нито пък селекцията на отбора. Опитах с много комуникация и разговори да разбера къде е бил проблемът и как се е работило преди това при Роси. Започнах да работя от първия ден, без компромиси", заяви Стоянович пред "Дарик".

Левски се застрахова с предпазна клауза в договора на Яблонски

Ръководството на Левски ще вкара предпазна клауза в новия договор на Давид Яблонски. В момента двете страни преговарят за споразумение помежду си...

"Трябва да поправим някои неща, за да сме съвсем близо до Лудогорец и ЦСКА. Опитвам да съм честен и искрен в работата си. Опитвам се това да прехвърля в тяхната работа. Те трябва да разберат, че Левски е нещо повече и загубата тук не е със същата тежест, като другаде. Трябва винаги да са на максимум. Един път играхме в Пловдив, не бяхме на 100 процента и ето какво се случи.

Разбирам феновете, но и те трябва да разбират ситуацията. Предстоят два-три мача да разберем каква е нашата реалност. В първия мач срещу ЦСКА вече видяхме, сега предстои втори такъв срещу Лудогорец. Предстои период от 14 дни – за първенство и за Купата, това ще бъде нов отговор затова къде сме", заяви още наставникът. След паузата за националните "сините" гостуват на Лудогорец в директен сблъсък за първото място. Срещата е в събота (20 октомври) от 20 часа. 

В Левски искат да приключат въпроса със спортния директор до края на годината

"Много е рано да мислим за нови играчи. Имам някакви идеи, ако някой дойде, трябва друг да си отиде. Ще видим след 15 декември и да видим как да вдигнем качеството в състава. Пробвам да пускам младите, да усетят терена. Добре работят, на тренировки се стараят. Трябва в българските отбори да има български играчи. В Левски да усещат принадлежността си към клуб", разкри още Стоянович като допълни, че мисли за зимната подготовка и най-вероятно няма да е в Малта, както предходната година.

Относно ситуацията с трансферите и какво е споделил пред ръководството на Левски - четете в този материал.

 

 

Още по темата

Горещи оферти

Please select answer!