Стоянович: Не знам за трансфер на Костов в Турция!

Треньорът на Левски Славиша Стоянович обяви, че не знае нищо за евентуален изходящ трансфер на нападателя Станислав Костов. Днес в Турция написаха, че носителят на Купата на страната Акхисар Беледиеспор се е споразумял с голаджията и трансферът трябва да стане факт още днес.

СТОЯНОВИЧ НАЙ-НАКРАЯ КАЗА ИСТИНАТА ЗА БЪДЕЩЕТО СИ И ДОГОВОРА С ЛЕВСКИ

Стоянович отсече - надява се на повече българи и бърза селекция в Левски

Някои футболисти си правят реклама на гърба на Левски, а "сините" трябва да се разбързат със селекцията и освобождаването от ненужните футболисти...

"Постоянно се пише за трансфер на Станислав Костов, но аз не знам за такова нещо. Той тръгва с нас за Кипър. Надявам се на лагера в Кипър да дойдат и нови играчи, може да има и на проби, но на този етап не мога да кажа имена. Има опции", сподели Стоянович на летище София преди заминаването на отбора за лагера на островната държава.

Той тръгва с нас за Кипър. Надявам се на лагера в Кипър да дойдат и нови играчи, може да има и на проби, но на този етап не мога да кажа имена. Има опции"

"Важното е, че редуцирахме групата до 27 футболисти, каквото беше моето желание. Надявам се на лагера в Кипър да дойдат и нови играчи", допълни треньорът.

Кой е другият тим, който се кани да привлече нападателя - четете в този материал.

Още по темата

Please select answer!