Стоянович: Грешката е моя, не трябваше да давам дузпата на Нашименто


Стоянович: Грешката е моя, не трябваше да давам дузпата на Нашименто
Снимка: Оф. сайт на Левски

4873 0

Селекционерът на Левски Славиша Стоянович призна, че може би е допуснал грешка, включвайки в игра Филипе Нашименто в последните секунди на мача срещу Черно море, за да изпълни дузпа. 

"Търсихме победата повече, но липса на концентрация в края на мача ни изигра лоша шега. Дузпите са лотария и никога не знаеш как ще свършат. Трябва да честитим на Черно море за успеха", заяви Стоянович.

Нашименто пропусна петата и решаваща дузпа за Левски, с която можеше да постави точка на двубоя и да изпрати "сините" на четвъртфиналите в турнира. Последва и нов пропуск на Нуно Рейш, с което Левски отпадна от турнира.

"Може би е моя грешката да дам изпълнението на Нашименто, но той е човек, който изпълнява добре дузпи на тренировки. Сега концентрацията пада върху първенството. Изгубихме не само мача, но и Холмар и Горанов. Все още не знаем какво е състоянието, но има вероятност да са тежки контузиите им", добави още той.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички