Стоичков хвърли Левски на УЕФА заради Краев


Стоичков хвърли Левски на УЕФА заради Краев
Снимка: Оф. сайт на Левски

1977 0

В Испания алармираха, че Левски се е забъркал в доста сериозен скандал, пише "Труд". "Сините" имат неуредени финансови отношения с академията на Барселона, която принадлежи на легендата на българския футбол Христо Стоичков.

Каталунският вестник "Sport" разказа как от "Герена" все още не са платили на школата на Камата за трансфера на Божидар Краев в датския Мидтиланд. Именно поради тази причина ръководните органи на клуба са сезирали УЕФА.

Европейската централа въведе правило за солидарност, свързано с бъдещи сделки. При всяко преминаване на футболист от отбор в отбор родната му школа има право на процент. В случая става въпрос за под 100 000 евро, допълват от родното ни издание.

В Каталуния разкриват, че собственикът на Левски Спас Русев вече е бил потърсен по този казус и е бил категоричен, че той ще се реши в най-кратки срокове.

"В школа "Христо Стоичков" тренират над 800 момчета и момичета. От Маями той наблюдава внимателно какво се случва. Повече от 18 години Стоичков се е посветил на обучението на деца", завършват колегите от "Sport".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички