Станислав Костов пропуска и първата контрола на Левски


Станислав Костов пропуска и първата контрола на Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1496 0

Нападателят на Левски Станислав Костов ще пропусне първата контрола на тима. Тя е утре от 18:00 часа срещу Ред Бул Бразил (бившия Брагантино, бел.ред.). И вчера голмайсторът на "сините" продължи да тренира индивидуално, пише "Тема Спорт".

В края на миналия сезон той играеше на инжекции, защото имаше травми в коляното и областта на адукторите. Явно е, че те не са напълно отшумели. Костов е наказан и за двата мача с Ружомберок от първи предварителен кръг на Лига Европа.

Вчерашното сутрешно занимание пропуснаха и юношеските национали Мартин П. Петков и Мартин Д. Петков. Младоците бяха оставени в хотела да почиват. Същото се случи и с халфа Мартин Райнов, който чувства леки болки. Травма, макар и не толкова сериозна, има и нападателят Станислав Иванов. След тренировката глезенът на младока бе превързан и му бе поставен лед. Вижте в този материал какво се случи с плановете на клуба да привлекат нов нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички