Спас Русев: Един от основните проблеми на Левски са самите левскари


Спас Русев: Един от основните проблеми на Левски са самите левскари
Снимка: Оф. сайт на Левски

2154 0

Досегашният собственик на Левски Спас Русев обаче е убеден, че в клуба няма опасност от фалит или изваждане от евротурнирите. Освен това той заяви, че според него един от основните проблеми пред клуба са самите левскари. "Не, категорично няма опасност. Смятам, че няма да се случи", заяви Русев относно опасността от фалит на клуба.

"Представата за Левски, когато се каже един от грандовете в българския футбол, по същия начин казваме за Реал Мадрид, че е един от грандовете на испанския футбол. Това води до очаквания. Коренно различна е ситуацията като се докосваш до действителността. Тя е свързана като цяло с футбола у нас. В Левски в последната година и последните месеци непрекъснато се тресе в някакви интриги, които всъщност идват от левскарската общност.

Не виждам откъде идва този блясък. Нещата са тежки, не са лесни, отбор като Левски винаги е под натиск от феновете да печели купи. Това те вкарва в едно състезание, в което Лудогорец вдигнаха нивото много високо. И ако ти искаш да си конкурентен, затова са необходими средства. Няма фенска маса, няма телевизионни права, спонсорите се броят на пръсти. Те също трябва да имат някакъв интерес към това спонсорство, да участват в нещо престижно и популярно", сподели Русев в "Домът на футбола".

"Аз направих опит да върна Мъри Стоилов, проведох няколко разговора с него, имахме няколко срещи и с Наско Сираков, за съжаление и феновете, и легендите като че ли някакси не са обединени в една мисъл и в една стратегия и една линия. Като че ли има разединение, продължавам да мисля, че един от основните проблеми на Левски са самите левскари", допълни още Русев.

А какво още заяви за Наско Сираков, Мъри Стоилов и Павел Колев - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички