Правил ли е опити Спас Русев да върне Наско и Мъри на "Герена"?


Правил ли е опити Спас Русев да върне Наско и Мъри на "Герена"?

2824 0

Спас Русев, който все още държи големия акционерския дял в Левски, говори по актуални теми, свързани със "сините". Той обясни как се е стигнало до идването на Павел Колев на "Герена", като първоначално отказа и дали е опитвал да върне Наско Сираков и Мъри Стоилов в клуба.

"Направих опит да върна Мъри Стоилов. Имах и няколко срещи с Наско Сираков в началото.  Не съм водил разговори сега, не мога да кажа. Със Сираков също не съм водил разговори вече близо година. Винаги съм искал той да бъде привлечен в клуба под някаква форма. Не може хора като Наско Сираков, Боби Михайлов и други легенди да бъдат освирквани като идват на стадиона. Там е тяхното място. Ако ние сме за Левски, сме заради тези легенди. Не може да се разделяме", заяви Русев в предаването "Домът на футбола".

Той опита и да разясни защо Павел Колев първоначално е отказал. По думите на бизнесмена, той не е получил конкретен отказал от бившия ръководител в БФС. Колев е казал, че предпочита да поеме клуба след края на шампионата. След това, всички знам, че той все пак прие работата и обяви, че е нает от Васил Божков. " Павел Колев има абсолютната власт във вземането на решения. В момента има съвместна работа между старото ръководство и новия управителен съвет с цел предоставяне на максимална информация и запознаване със състоянието на клуба. Левски е най-дискутираният клуб по отношение финансовото състояние. Винаги се знае какво е състоянието на клуба. Готов съм да се обзаложа, че Левски не е в най-лошо финансово състояние”, допълни босът.

А коя е най-голямата грешка на Русев в Левски - може да видите в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички