Служителят на Левски дойде в съзнание, говори се за опит за убийство

Служителят на Левски Цветан Вълчев, който бе жестоко пребит тази сутрин на територията на клуба, е дошъл в съзнание, съобщиха колегите от "Спортал". Въпреки това, състоянието му е доста тежко, като са установени многобройни счупвания по главата и тялото му.

Вълчев е минал ядрено-магнитен резонанс, който е показал, че мъжът има 4 счупвания само в областта на черепа. Пострадалият има и счупени ребра и още травми, които притесняват лекуващите го лекари. От Бърза помощ се съмняват, че тилната му кост е счупена, след като е понесъл тежък удар там. "Това е опит за убийство", коментирали лекарите пред близките и колегите на Вълчев, които се намират в болницата.

Левски с официална позиция за пребития служител на клуба

От Левски публикуваха официална позиция относно ужасния случай от днес. Цветан Вълчев, който е служител от рекламния отдел на Левски бе нападнат ...

Пребитият мъж е маркетинг-директор в "синия" клуб. Той работи на "Герена" от 10 години. Той бе нападнат от двама непознати тази сутрин, докато е отивал на работа. Само случаен минувач е спасил Вълчев от биячите. "Спортал" съощава, че полицията вече е започнала разследване по случая. Вижте в този материал позицията на клуба за случилото се. 

Още по темата

Please select answer!