Левски с официална позиция за пребития служител на клуба

От Левски публикуваха официална позиция относно ужасния случай от днес. Цветан Вълчев, който е служител от рекламния отдел на Левски бе нападнат от двама непознати и пребит с железа, като само бързата намеса на случаен минувач е спряло побоя върху служителя на 26-кратните шампиони на България. Той се намира в много тежко състояние и има много травми.

"Ръководството и служителите на „ПФК Левски“ АД са потресени от инцидента, разиграл се посред бял ден на територията на стадион „Георги Аспарухов“ на 21 август. Нашият колега Цветан Вълчев беше жестоко пребит от непознати засега лица и в момента е в болница, където се полагат всички необходими грижи за стабилизирането му.

Пребиха служител на Левски на паркинга на "Герена"

Изключително неприятна случка се е разиграла тази сутрин на стадион "Георги Аспарухов". Служителят на Левски в маркентинговия отдел- Цветан Вълче...

Сигурни сме, че служителите на реда ще извършат всички необходими действия, за да открият извършителите и подбудителите на този позорен и варварски акт. Уверени сме, че Цветан ще се възстанови бързо и ще бъде отново сред нас скоро", гласи съобщението на "синия" клуб. 

Ето какво заявиха от болницата, в която е настанен Вълчев, както и позицията на МВР.

Още по темата

Please select answer!