Шефът на НКП на Левски категорично отрече фенска връзка за побоя над Вълчев


Шефът на НКП на Левски категорично отрече фенска връзка за побоя над Вълчев
Снимка: БГНЕС

4740 0

Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян отхвърли версията, че зад жестокия побой над Цветан Вълчев стоят фенове на тима, недоволни от загубата на клубния магазин на "Герена".

"Тази теза, която се вменява в медиите, е несериозна поради няколко причина. Никога фенклубът не е получавал пари от фен артикули, които да разпределя към останалите фен клубове. Второ от този човек не зависят подобни решения. Трето - Националния фенклуб на привържениците на „Левски” се е занимавал с мърчандайзинга и маркетинга на клуба в определен период от време на базата на търговски взаимоотношения и договори. Това се случваше по времето на стария собственик – Спас Русев. Търговското дружество, което сме управлявали, е платило на ПФК „Левски” роялти на стойност 100 000 лева”, заяви Степан Хиндлиян пред Нова телевизия.

"Това момче е неконфликтна личност в моите представи, за мен това е нещо, което е алогично да се случва по този начин. Не разбирам защо се насочва вниманието към привържениците”, допълни още Хиндлиян.

Нападнатият все още е в тежко състояние. Нападението се случи вчера сутринта пред паркинга на стадион „Георги Аспарухов”. 38-годишният мъж беше пребит с метални тръби и е настанен в болница, с опасност за живота.

Вижте в този материал позицията на клуба за случилото се.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички