Сериозни проблеми за Стоянович преди дербито с Лудогорец


Сериозни проблеми за Стоянович преди дербито с Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на Левски

2234 0

Треньорът на Левски Славиша Стоянович остана доволен от победата на неговия тим с 2:0 над Славия на "Георги Аспарухов". По този начин "сините" продължават да бъдат лидери в Първа лига с две точки пред шампиона Лудогорец.

Именно с "орлите" е следващия мач на Левски, който обаче ще се играе на 20 октомври, заради прекъсването за мачовете от турнира Лига на нациите. Преди почивката обаче сръбският треньор е разтревожен, след като цели петима от атакуващите му играчи са с контузии.

“Паулиньо беше контузен в сряда. Издържа 45 минути. Обертан има проблем, Костов има проблем. На Буш му трябват 3 седмици. Ривалдиньо може да отиде на операция.

Цяла седмица казах на играчите, че е много важна концентрацията и трите точки. Труден мач е следващият след дерби. Имахме проблеми в началото, но е важното, че взехме трите точки. Вкарахме първи гол, после контролирахме двубоя, а след това отбелязахме и за втори път.

Трябва да видим как са контузените играчи, защото ни предстои един специфичен мач. Всички знаем какъв е противникът - шампион на България.

Знам за преговорите с Обертан. Ще съм доволен, ако подпише. Дали Ривалдиньо и Нашименто ще си тръгнат? Все още няма нищо.”

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички