Само два европейски гранда са по-зле от Левски


Само два европейски гранда са по-зле от Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1718 0

По всичко изглежда, че и през този сезон Левски ще остане без трофей. "Сините" вече изостават със 7 точки от лидера в Първа лига Лудогорец, а вече отпаднаха от турнира за Купата на България. След победата с 2:1 над Етър треньорът Славиша Стоянович призна, че отборът още не е готов за титлата. 

Преди по-малко от месец на "Герена" бяха изключително доволни от представянето на тима, но след това дойдоха издънките срещу Черно море, Ботев (Враца) и Септември. Ако и сега "сините" не стигнат до титлата, то ще съберат 10 години без трофей. Нещо, което е убийствено за един отбор с претенциите на "гранд".

Справка на "Меридиан мач" показва, че има грандове в Европа, които са по-зле от Левски. Става дума за два клуба, които са емблеми на своите страни - Рапид (Виена) и МТК (Будапеща).

Австрийският рекордьор по титли не е стигал до първото място от 2008 година насам. Купата пък му се изплъзва от 1995 година. МТК за последно триумфира с титлата през 2008 година, а с Купата през 2000. В момента нито Рапид, нито унгарците имат шансове за титлата и през този сезон.

СТОЯНОВИЧ: ИМА ИГРАЧИ ОТ ПЪРВА ЛИГА, КОИТО ИСКАМ

 

Два английски гранда се измъкват с трофеи в местните купи, за да не попаднат в класацията. Ливърпул спечели Купата на лигата през 2012 година, а Арсенал триумфира с Купата на Англия през последния сезон на Острова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички