Разликата между Левски и Лудогорец не е голяма

Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев е убеден, че разликата между "сините" и Лудогорец не е толкова голяма. Въпреки че "орлите" показаха сериозна класа в победата с 2:0 над 26-кратния шампион на стадион "Георги Аспарухов", бившият треньор на "орлите" вярва, че разликата е малка, а скоро в столичния гранд ще свикнат отново да играят под напрежение и с отговорност, отговаряща на един шампионски състав.

"Не мисля, че разликата между нас и Лудогорец е толкова голяма. Но има разлика. Мисля, че се получи един момент, в който играчите прекалено много искаха да бият, за да скъсят дистанцията. Не стана. Те не показаха максимума си заради психологическия натиск, който имаше върху тях", каза Дерменджиев на пресконференция днес.

Вангелов: Всички знаем какво правеше Дерменджиев, когато играехме срещу Лудогорец

Бившият главен скаут на Левски Кирил Вангелов не спира с разкритията около клуба от "Георги Аспарухов". Наскоро той коментира трансфера на Мартин...

"Така се разви мачът с Лудогорец, че бе в наш ущърб. Това бреме, казах, че тежи отговорността на играчите. Това е наслоено с времето. Те загубиха 3 финала за Купа, класирания, много футболисти минаха в годините назад през отбора, сега се създава обстановка на малко по-голяма стабилност и вече отговорността им тежи. Но мисля, че с времето трябва да свикнат и това не е може да бъде оправдание нито към тях, нито към отбора", каза опитният специалист, който за пореден път уточни, че в Левски се работи по ясно определен начин.

"С новото ръководството имаме постоянни разговори. Има политика, която ние ще спазваме. Ако има нови играчи, ще се постараем да са във време. Ако има изходящи трансфери, пак ще се постараем да са във време. Много пъти го казвам вече. Клубът има точна и ясна политика. Казано е и от шефовете – има оздравяване, има бюджет, с който да се съобразим и да направим отбора конкурентоспособен", за пореден път обясни Дерменджиев.

Мартин Райнов ще запази титулярното си място в Левски

Новото попълнение на Левски Мартин Райнов бе един от най-обсъжданите след поражението на "сините" от Лудогорец в Първа лига. Халфът пристигна на ...

По време на срещата с представители на медиите старши треньорът говори и за възникналото напрежение след действията на Нуно Рейш и Живко Миланов (подробности четете тук).

Още по темата

Please select answer!